Voor 14.00 besteld, volgende dag in huis

Tot 60% minder suiker

Spaar Sprinkels bij elke bestelling

100% service!

Title Image

OVER ONS

Wij zijn een jonge en frisse onderneming die met passie onze cupcakes, taarten en cake pops bakken. Bij ons is alles mogelijk! Wij hebben verschillende soorten cupcakes. Onze smaken zijn ook erg bijzonder en wij zullen regelmatig nieuwe smaken toevoegen! Heb jij een specifieke wens die er nog niet bij staat? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op via info@cakedelight.nl of bel naar 020 21 01 335. Wij kunnen samen alle ideeën en opties bespreken.

Team Cake Delight

Gedreven door passie voor cupcakes, taarten, cakepops en desserts

Maak kennis..

Ontstaan

Deze cupcake factory is het resultaat van een veel te leuke hobby die uit de hand is gelopen. Samira, de oprichtster, is al een aantal jaren gefascineerd door de zoete en luchtige smaak van taarten, cupcakes en desserts. Na jaren ervaring op te hebben gedaan bij diverse banketbakkers is zij nu zelfstandig begonnen met haar eigen cupcake bakkerij. Haar doel is om anderen te laten ervaren hoe lekker een cupcake werkelijk kan zijn!

Smaakervaring

Een van de pijlers die Samira voor ogen heeft is de smaakbeleving van haar creaties. Zoetigheid is namelijk niet alles bepalend. De taarten, cupcakes, cakepops en desserts moeten een bepaald gevoel brengen in de mond, die een blijvende herinnering achterlaten. De ingrediënten moeten in de juiste verhouding zijn, om de tong de ideale smaaksensatie te bieden.

Het oog

Naast de mond wil het oog ook een prettige ervaring. Samira geeft de vormgeving van de cupcakes, taarten en desserts veel aandacht zodat ze appetijtelijk ogen. De zoetwaren zien er daarom altijd uitnodigend uit.

Nooit uitgeleerd

De juiste vormgeving en de ideale smaak is iets wat altijd hoog bij ons in het vaandel staat. Wij streven daarom altijd naar vernieuwing. Samira probeert hiervoor nieuwe combinaties uit om tot nieuwe recepten te komen.

Geen “oneman” show

Met onze cupcake bakkerij doen wij ons best om onze klanten tevreden te stellen en hierbij hebben wij soms ook jouw hulp nodig. Wij waarderen enorm de input van onze klanten. Heb jij een speciale bestelling? Dan verwerken wij jouw wensen met plezier in onze cupcakes, taarten en toetjes.

 

– We zien je bestelling graag tegemoet. Bestel snel en laat je verrassen! –