Het nieuwe jaar is begonnen. We leven nu alweer in 2018 en voor je het weet is het weer 2019. Dit is het jaar om weer nieuwe herinneringen te creëren en wat is nou mooier dan elkaar het ja-woord te geven in 2018? Helemaal niets!

Zoveel stelletjes nemen dit jaar de beslissing om met elkaar te trouwen. Sommige vieren het groot en sommige houden het klein. Wat het ook is, het is de mooiste dag van hun leven. De belangrijkste personen horen erbij te zijn en allemaal kijken ze er naar uit. Want zoals ik al zei, het is de belangrijkste dag van hun leven! <3

Op elke bruiloft hoort taart aanwezig te zijn. De taart laat namelijk zien wie jullie zijn en waar jullie van houden. Denk dan aan de keuzes die ze moeten maken… Een grote taart of een kleine? Echte bloemen, of liever fruit? Chocolade smaak, of luchtige vanille? Bekleed met fondant, of een naked taart? Dat kiest het bruidspaar zelf uit, want zij moeten de gasten laten zien wat de taart beschrijft. Natuurlijk vind ik het helemaal geweldig om mee te mogen denken!

Het seizoen komt er weer aan en ik heb er ontzettend veel zin in! Niets is leuker en fijner dan een verliefd stelletje zien genieten op hun eigen feest met een heerlijke taart. Het is hun moment om de taart aan te snijden en er een hap van te nemen. Zonde om te delen met alle gasten, of niet?

De taart op deze foto, is van 1 februari 2018. Een van de jongste koppels die ik heb gezien, besloten op die dag elkaar het ja-woord te geven. Als verrassing kregen zij deze taart om aan te snijden. Het geluk kon je terugzien in hun ogen en lach. Prachtig!

Willen jullie ook zo’n leuke taart, waarin jullie de wensen geheel zelf bepalen? Dan zijn jullie bij Cake Delight op het juiste adres! Ze staan niet voor niets bekend vanwege de luchtigste, lekkerste, beste, mooiste en (bijna) gezondste cupcakes en taarten van Amsterdam! Ik zou zeggen klik op de link hier beneden en ervaar het zelf! 🙂

Bruiloft Pagina

 

Call Now Button