-9%

High Tea Box for two!

Bij ons kun je nu ook een geweldige High Tea Box voor twee personen bestellen! 

Ideaal als je bezoek verwacht, een romantische avond wil met jouw partner wil thuis, of gewoon net even een keer wat anders wil! In deze box ontvang je een mix van allerlei Cake Delight specials zoals; mini cupcakes, cake pops, chocolade aardbeien, mini cheesecakes, mini marshmallows, mini American cookies en natuurlijk, thee zakjes! 

Wij selecteren verschillende smaken die bij ons het beste verkocht worden en het meest geliefd zijn bij onze klanten. Zo weten wij zeker dat er een ruim aanbod is voor jou en de persoon die mee zal genieten.


Wil je deze box cadeau doen? Voeg dan een persoonlijke tekst toe bij de check-out en wij zorgen ervoor dat het leuk verpakt zal worden en jouw persoonlijk bericht als kaart wordt toegevoegd! En dit allemaal zonder extra kosten! 


Last minute cupcakes, cake pops of taarten nodig in Amsterdam of omgeving? Neem even contact met ons op! 

32,95 29,95 incl. btw

Uitverkocht

Beschrijving

Al onze producten zijn hand gemaakt en worden vers bereid met de beste ingrediënten. We gebruiken tot 60% minder suiker zodat vrijwel iedereen kan genieten van onze lekkernij. Naast dat wij veel aandacht en tijd besteden aan de smaak, vinden we het ook erg belangrijk dat het oog meegeniet. Daarom besteden wij extra veel aandacht aan de details.


Bij ons is het mogelijk om bijna alles te personaliseren, door middel van een naam, kleur, leeftijd of thema toe te voegen. Neem hierover eerst even telefonisch contact met ons op om de wensen te bespreken. 


 

 

 

Veel gestelde vragen

 1. V Waarom kan ik niet minder dan 6 (of 9 mini) cupcakes bestellen?
  Wij bakken onze cupcakes dagelijks vers. Dat betekent dat wij ook elke dag alle smaken mixen, zodat ook het beslag vers is. Het is daarom niet mogelijk om beslag te maken voor minder dan 6 (of 9 mini) cupcakes.
 2. V Kan ik mijn eigen wensen door geven zoals kleur of design ?
  Natuurlijk! Je kunt tijdens het invullen van je NAW op de bestel pagina in de notities al jouw wensen doorgeven. Mocht je toch nog vragen daar voor hebben kan je ons altijd aanspreken via de chat venster of ons bellen.
 3. V Ik wil mijn eigen logo/foto gebruiken is dat mogelijk ?
  We hebben daarvoor een 'speciale' cupcake gemaakt! De Logo Cupcake. Met deze cupcake kun je jouw eigen foto of logo gelijk toevoegen. Na het afrekenen krijgen wij de afbeelding binnen.
  Mochten wij nog vragen hebben nemen we natuurlijk contact op!
 4. V Het is na 14:00... Kan ik voor morgen nog bestellen ?
  Je kunt het altijd proberen :) Bel of spreek ons even aan via chat soms is het nog wel mogelijk!
Call Now Button