Gender Reveal – Boy or Girl?

Vanaf 2,40

Wissen
Formaat
Minimale afname
Normaal
6
Mini
9

Wist je dat...

 • Onze cupcakes tot 60% minder suiker bevatten
 • Je wensen door kunt geven in de notitie tijdens het bestellen
 • Wij het als gift kunnen verpakken en bezorgen
 • Onze producten kwaliteits ingredienten bevatten waardoor je gegarandeerd het verschil proeft
- +

Beschrijving

Envelop kan bij ons afgegeven worden, of je kunt het geslacht bij de notities (aan het einde van het bestellen) doorgeven. Wat wordt het? Een jongen of een meisje? Jij weet het nog niet, de partner weet het nog niet en ook de familie weet het nog niet! Wij zijn de eerste die het weten en zullen het voor jullie in onze heerlijke cupcakes verwerken. Van de buitenkant is helemaal NIETS te zien. Als je in de luchtige cupcake bijt, dan komen jullie er samen achter! Niets is leuker toch? Weten jullie al wat het geslacht is maar de familie nog niet, dan kunnen wij het natuurlijk ook voor jullie maken! Wij hoeven niet altijd de eerste te zijn. Maar als het gaat om de beste cupcakes van Amsterdam, dan staan wij graag op de eerste plaats! 😉

Veel gestelde vragen

 1. V Waarom kan ik niet minder dan 6 (of 9 mini) cupcakes bestellen?
  Wij bakken onze cupcakes dagelijks vers. Dat betekent dat wij ook elke dag alle smaken mixen, zodat ook het beslag vers is. Het is daarom niet mogelijk om beslag te maken voor minder dan 6 (of 9 mini) cupcakes.
 2. V Kan ik mijn eigen wensen door geven zoals kleur of design ?
  Natuurlijk! Je kunt tijdens het invullen van je NAW op de bestel pagina in de notities al jouw wensen doorgeven. Mocht je toch nog vragen daar voor hebben kan je ons altijd aanspreken via de chat venster of ons bellen.
 3. V Ik wil mijn eigen logo/foto gebruiken is dat mogelijk ?
  We hebben daarvoor een 'speciale' cupcake gemaakt! De Logo Cupcake. Met deze cupcake kun je jouw eigen foto of logo gelijk toevoegen. Na het afrekenen krijgen wij de afbeelding binnen.
  Mochten wij nog vragen hebben nemen we natuurlijk contact op!
 4. V Het is na 14:00... Kan ik voor morgen nog bestellen ?
  Je kunt het altijd proberen :) Bel of spreek ons even aan via chat soms is het nog wel mogelijk!
Call Now Button