Fruit celebration

OUR BESTSELLER CHEESECAKE!

De enige echte bekende bosvruchten cheesecake in Amsterdam vind je bij ons! Vanwege de kwalitatieve roomkaas en bosvruchten die wij gebruiken, is de smaak onvergetelijk! Dat hebben de cijfers ook bewezen, want dit is onze bestseller! Je kunt intens genieten van de licht zoete en fruitige smaak, in combinatie met een knapperige bodem. Als kers op de taart gebruiken wij vanille cream cheese en vers fruit. Deze combinatie vergeet je nooit meer, op een positieve manier!

Ken je deze cheesecake nog niet? Probeer het dan zeker uit!

Deze cheesecake is geschikt voor 8 tot 10 personen en heeft een doorsnede van bijna 20 cm.

37,95 incl. btw

- +

Veel gestelde vragen

 1. V Waarom kan ik niet minder dan 6 (of 9 mini) cupcakes bestellen?
  Wij bakken onze cupcakes dagelijks vers. Dat betekent dat wij ook elke dag alle smaken mixen, zodat ook het beslag vers is. Het is daarom niet mogelijk om beslag te maken voor minder dan 6 (of 9 mini) cupcakes.
 2. V Kan ik mijn eigen wensen door geven zoals kleur of design ?
  Natuurlijk! Je kunt tijdens het invullen van je NAW op de bestel pagina in de notities al jouw wensen doorgeven. Mocht je toch nog vragen daar voor hebben kan je ons altijd aanspreken via de chat venster of ons bellen.
 3. V Ik wil mijn eigen logo/foto gebruiken is dat mogelijk ?
  We hebben daarvoor een 'speciale' cupcake gemaakt! De Logo Cupcake. Met deze cupcake kun je jouw eigen foto of logo gelijk toevoegen. Na het afrekenen krijgen wij de afbeelding binnen.
  Mochten wij nog vragen hebben nemen we natuurlijk contact op!
 4. V Het is na 14:00... Kan ik voor morgen nog bestellen ?
  Je kunt het altijd proberen :) Bel of spreek ons even aan via chat soms is het nog wel mogelijk!
Call Now Button