Oreo Red Velvet Fudge

THE AMAZING CAKE!

De beste oreo red velvet cheesecake van Amsterdam is bij ons te verkrijgen! Vanwege de kwalitatieve roomkaas in combinatie met de red velvet beslag die wij gebruiken, is de smaak onvergetelijk! De zwarte mooie krokante bodem van oreo koekjes maakt de cheesecake helemaal af. Het is een smaak explosie, maar ook de ogen genieten mee. De kleuren beige, rood en zwart staan prachtig in combinatie. Als kers op de taart gebruiken wij vanille cream cheese met stukjes witte chocolade. Als decoratie gebruiken wij oreo en red velvet kruimels!

Deze cheesecake is geschikt voor 8 tot 10 personen en heeft een doorsnede van bijna 20 cm.

37,95 incl. btw

- +

Veel gestelde vragen

 1. V Waarom kan ik niet minder dan 6 (of 9 mini) cupcakes bestellen?
  Wij bakken onze cupcakes dagelijks vers. Dat betekent dat wij ook elke dag alle smaken mixen, zodat ook het beslag vers is. Het is daarom niet mogelijk om beslag te maken voor minder dan 6 (of 9 mini) cupcakes.
 2. V Kan ik mijn eigen wensen door geven zoals kleur of design ?
  Natuurlijk! Je kunt tijdens het invullen van je NAW op de bestel pagina in de notities al jouw wensen doorgeven. Mocht je toch nog vragen daar voor hebben kan je ons altijd aanspreken via de chat venster of ons bellen.
 3. V Ik wil mijn eigen logo/foto gebruiken is dat mogelijk ?
  We hebben daarvoor een 'speciale' cupcake gemaakt! De Logo Cupcake. Met deze cupcake kun je jouw eigen foto of logo gelijk toevoegen. Na het afrekenen krijgen wij de afbeelding binnen.
  Mochten wij nog vragen hebben nemen we natuurlijk contact op!
 4. V Het is na 14:00... Kan ik voor morgen nog bestellen ?
  Je kunt het altijd proberen :) Bel of spreek ons even aan via chat soms is het nog wel mogelijk!
Call Now Button