Naked Flower Cake

Vanaf 68,68

Wissen

Wist je dat...

 • Je wensen door kunt geven in de notitie tijdens het bestellen
 • Wij het als gift kunnen verpakken en bezorgen
 • Onze producten kwaliteits ingredienten bevatten waardoor je gegarandeerd het verschil proeft
- +

Beschrijving

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Bij ons zijn jullie op het juiste adres want wij hebben de lekkerste, mooiste en beste taarten van Amsterdam! Wij zullen ervoor zorgen dat de taart onvergetelijk wordt op jullie prachtige dag!

Deze klassieke naked taart is erg gewild. Het is een romantische taart, dus het past overal bij. Een feest in een zaal, park, prachtige tuinen of op het strand, het kan allemaal!

Je kunt de wensen aan ons doorgeven voor de bloemen en/of eventueel kleur. Alles is aan te passen naar jullie wensen! Wij hebben een notitieveld bij de check out waar je dat kunt doorgeven, of je stuurt ons een e-mail! 🙂

Veel gestelde vragen

 1. V Waarom kan ik niet minder dan 6 (of 9 mini) cupcakes bestellen?
  Wij bakken onze cupcakes dagelijks vers. Dat betekent dat wij ook elke dag alle smaken mixen, zodat ook het beslag vers is. Het is daarom niet mogelijk om beslag te maken voor minder dan 6 (of 9 mini) cupcakes.
 2. V Kan ik mijn eigen wensen door geven zoals kleur of design ?
  Natuurlijk! Je kunt tijdens het invullen van je NAW op de bestel pagina in de notities al jouw wensen doorgeven. Mocht je toch nog vragen daar voor hebben kan je ons altijd aanspreken via de chat venster of ons bellen.
 3. V Ik wil mijn eigen logo/foto gebruiken is dat mogelijk ?
  We hebben daarvoor een 'speciale' cupcake gemaakt! De Logo Cupcake. Met deze cupcake kun je jouw eigen foto of logo gelijk toevoegen. Na het afrekenen krijgen wij de afbeelding binnen.
  Mochten wij nog vragen hebben nemen we natuurlijk contact op!
 4. V Het is na 14:00... Kan ik voor morgen nog bestellen ?
  Je kunt het altijd proberen :) Bel of spreek ons even aan via chat soms is het nog wel mogelijk!
Call Now Button